Tuesday, October 16, 2012

le mechwi Roast


 he mecwi) or cooked meat is prepared by some people in winter using lamb meat and summer uses  capricorn meat . Slaughtered and skinned and gutted the abdomen, then fill with rice or buttered analogue is then stripped and placed in the oven. It gives either lamb winter temperatures thanks to its fat while some people have adopted this summer.


 الشواء اكلة يعدها الناس بلحم الخروف شتاء ولحم الجدي صيفا.يذبح ويسلخ وتفرغ البطن ثم تملا بالارز او ما شابه بعد ذلك يتم دهنه بالزبدة ويوضع في الفرن.اما لحم الخروف فهو يعطي الحرارة شتاء بالدسم اما الجدي فدسمه قليل ولذلك يعتمده الناس صيفا
  le mecwi)ou viande cuite est préparé  par certains gens  en  hiver en utilisant  la viande de l'agneau et   en été en utilise la viade du chevreau. Abattus et écorchés et vidé l'abdomen, puis remplir avec du riz ou analogue est ensuite beurré décapé et placés dans le four. Soit agneau Il donne en  hiver, les températures grace à  sa graisse  alors que quelques personnes ont donc adopté à l'été.

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